Servicii Colorare Computerizata

Servicii: Colorare computerizată

header_inspiratie

ForCAV vă oferă următoarele servicii:

Colorare computerizată
FORCAV S.R.L. oferă servicii de colorare computerizată

Noile tendințe în finisarea locuințelor, birourilor sau showroomurilor aduc după sine utilizarea unei palete cât mai diversificate de culori și texturi. Prin urmare vă aducem mașini de nuanțat cu paletare de sute de culori, atât pentru vopsele lavabile și emailuri, dar și pentru vopsele texturate și tencuieli decorative cu diverse texturi și granulații. Dozarea pigmenților este computerizată, iar omogenizarea se realizează în mixere speciale. Astfel, în maxim 5 minute, se poate obține o culoare perfect omogenă, identică cu cea aleasă din paletar.

Nuanțele redate de monitorul calculatorului tău nu pot fi întotdeauna identice cu realitatea, în funcție de calibrarea monitorului tău. Pentru a obtine o culoare întocmai cu cea dorită de tine, te invităm să ne contactezi pentru a vedea tu însuți paletarul de culori înainte de a comanda un produs colorat.

 

OFERTĂ VARIATĂ DE:
1. DECORAȚIUNI INTERIOARE ce cuprinde o gamă variată de tehnici decorative cum ar fi:

Vezi site-ul www.vreauculoare.ro

 

  1. SERVICII – consiliere tehnică, instruirea echipei de meseriași, colorare computerizată

DURAZIV ColorPRO

Pentru o paletă de culori variată, DURAZIV ColorPRO a lansat sistemul de nuanţare profesional pentru vopsele superlavabile şi tencuieli decorative. Aveţi la dispoziţie 524 de culori, de la diverse tente de alb şi pasteluri diafane, la culori medii şi super-saturate pe care le puteţi combina în mii de variante. Pentru un plus de inspiraţie, consultaţi secţiunea SELECTA!.

Sistemul de nuanţare computerizată este disponibil în cele peste 100 de Centre de colorare din ţară. Pigmenţii originali asigură o stabilitate îndelungată a culorii, iar bazele de nuanţare DURAZIV ColorPRO cu Kauciuc sunt produse premium de finisaj – cu grad superior de lavabilitate şi acoperire perfectă, în două straturi. Pentru exterior, puteţi opta pentru Vopsea lavabilă de exterior cu Kauciuc Clima Protect, TDS cu Kauciuc Clima Protect, TDS Standard cu Silicon, VDS cu Kauciuc.

Pont! Pe suprafeţele puternic însorite alegeţi o culoare cu Y peste 35% (Y este coeficientul de reflexie a luminii, trecut sub fiecare culoare, în partea dreaptă).