Suntem ForCAV

S.C. FORCAV S.R.L. este o societate comercială cu capital privat românesc, înființată în anul 2006 ca o afacere de familie, având ca obiect principal de activitate: comerț cu material lemnos, materiale de construcții (oțel beton, profile metalice, plasă din sârmă, ciment, var, cărămidă, BCA, sisteme de acoperișuri, materiale izolatoare, cherestea, grinzi, caferi, șipci) și finisaje.

La 9 ani de la înființare, compania se pote mândri cu o vastă paletă de produse. În magazinul & depozitul FORCAV, clienții noștri pot alege articole destinate instalațiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare și gaz, materiale de bază în construcții, materiale pentru amenajări interioare, scule și accesorii, unelte, echipamente de protecție, articole pentru grădină. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă, depăşind 2.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri.

Personalul direct implicat în activitate alcătuiește o familie dinamică și mereu atentă la cerințele, planurile și nevoile clienților și partenerilor noștri. Am pornit în 2006 cu un singur angajat, ajungând în prezent la un număr de 12 angajați la dispoziția clienților noștri.

Politica firmei noastre este de a îmbunătăți satisfacerea cerințelor clienților prin:

  • oferirea de produse și servicii la standarde de calitate
  • respectarea termenelor solicitate
  • asigurarea unui avantaj concurențial prin reducerea costurilor serviciilor
  • asigurarea performanței prin instruire, comunicare, motivare, muncă în echipă , delegare competentă și asumare responsabilități.

Devine o tradiție și este al doilea an când organizăm seminare teoretice și practice în parteneriat cu companiile DURAZIV, KNAUF INSULATION, YATO România, VITEX, RECA, ș.a.m.d. Participanții au avut ocazia să facă cunoștință cu metodele și tehnicile corecte de aplicare a produselor partenerilor noștri pe care noi le comercializăm. Pentru a fi la curent cu noutățile din domeniul construcțiilor și a ultimelor tendințe în metodele de aplicare ale diferitelor produse, te invităm să accesezi profilul nostru de facebook și să ne dai 1 Like!

Așadar, avem convingerea că performanța și succesul se pot realiza prin oferirea serviciilor de calitate, dar și prin construirea unor relații de parteneriat de lungă durată cu clienții și partenerii noștri. De aceea suntem întotdeauna deschiși la propuneri!

Ce avantaje ai dacă lucrezi cu noi:

  • Diversitate: peste 2000 Produse !
  • Consultanță și Servicii Profesionale !
  • Promoții Săptămânale !
  • Discount-uri Negociabile !
  • Livrare la domiciliu!
  • Garanții și Certificate de calitate !